Keller Williams Capital Partners Realty - Brian Kemp
Brian Kemp
Realtor / Operating Principal në Kemp Group
Worthington, OH
English
Licenca nr: 352988 - OH / Keller Williams Capital Partners Realty
Detajet e Brian
GJUHËT English
QENDRA E TREGUT Keller Williams Capital Partners Realty

Rreth Brian

Having had the privilege to call Columbus and central Ohio home, I have over 30 years of extensive knowledge in the local real estate market. I have watched Columbus soar to a bustling metropolitan city that retains its small town feel. My expertise in all areas from first time home buyers to high-end luxury properties enables me to treat all of my clients with the same commitment to build relationships, places their trust in me, and consistently exceed their expectations.

My Preferred Vendors
A curated selection of vendors that I trust and recommend for various services. Discover reliable businesses that offer exceptional quality and a commitment to excellence.
My Preferred Vendors
I've worked with exceptional businesses and service providers. If you need information or recommendations for lenders, contractors, remodelers, and more, please don't hesitate to reach out.
Futni emailin ose numrin tuaj të telefonit së bashku me një mesazh të shpejtë dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.
Ju lutemi shkruani emrin tuaj.
Ju lutemi shkruani mbiemrin tuaj.
Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Ju lutemi shkruani një adresë të vlefshme emaili.
Fut një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit. Fut një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani një mesazh
Duke klikuar "Dërgo mesazh" ju pranoni se të dhënat tuaja personale do të trajtohen në përputhje me politikën tonë të privatësisë dhe do të ndahen me një agjent imobiliar të Keller Williams ose qendër tregu.
Mesazhi u Dergua
Dicka shkoi keq. Ju lutemi provoni përsëri.
Brian Kemp
Numri i licencës: 352988
Kemp Group

Celular
Zyrë
Contact Me
bnp9ik43a98vupp3529g
Keller Williams Capital Partners Realty
100 E. Wilson Bridge Rd. 43085
Zyrë

Brian Kemp
Realtor / Operating Principal 352988
Celular

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Politika e kukive. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.